Avui obert: 08:00-00:00
Demà obert: 08:00-00:00

Equip

Cristina

Farmacèutica Titular
Amable, propera, empàtica, perfeccionista, treballadora i responsable. La meva passió és la Farmàcia: vetllar per la vostra salut, millorar la vostra vida.

Manolo

Alegre, amable servicial. M’agrada la muntanya, la platja I tot tipus d’esport. Practico atletisme. Estic al vostre servei per donar-vos sempre consells de salut I sobretot un bon servei. Gràcies per la vostra confiança.

Magda

Sóc oberta i m’adapto amb facilitat, m’agrada donar un bon servei als clients i resoldre els seus problemes de salut amb empatia i amabilitat per aconseguir que surtin contents i satisfets.

Meritxell

M'agrada l'aventura, viatjar, llegir, la fotografia, la música, l'aperitiu del diumenge, i per sobre de tot, la meva família. De la feina em quedo amb saber que formo part de la vida de la gent... de tu.

Miriam

Atenta, servicial i professional. Després de 9 anys al teu costat, et segueixo oferint la meva experiència , coneixements i atenció.

Neus

Riallera, amable i simpàtica. M’encanten els animals. Em sento realitzada amb la meva feina i m’agrada poder ajudar als nostres clients.

Natalia

M’encanta estar amb la família, amics i fer esport. Estic per aconsellar-te i ajudar-te en el teu benestar.

Rosi

Alegre i somiadora. M'agrada la música i la gent maca. Apassionada de la salut, m'encanta poder ajudar a les persones. Em trobareu sempre que ho necessiteu a la nostra farmàcia.