Avui: 08:00-00:00 h 937276737 +34 640 574 657

Som un gran equip humà, format per un conjunt de profesionals sanitaris, amb molts anys d'experiencia en el món de la salut.

Sempre a prop teu, compromesos amb la teva salut, escoltant-te i empatitzant per ajudar a millorar la teva qualitat de vida.

Gràcies per compartir el teu dia a dia amb nosaltres.

T'esperem!!!

Et presentem al nostre equip

Cristina

Farmacèutica Titular
Amable, propera, empàtica, perfeccionista, treballadora i responsable. La meva passió és la Farmàcia: vetllar per la vostra salut, millorar la vostra vida.

Manolo

Alegre, amable servicial. M’agrada la muntanya, la platja i tot tipus d’esport. Practico atletisme. Estic al vostre servei per donar-vos sempre consells de salut I sobretot un bon servei. Gràcies per la vostra confiança.

Meritxell

M'agrada l'aventura, viatjar, llegir, la fotografia, la música, l'aperitiu del diumenge, i per sobre de tot, la meva família. De la feina em quedo amb saber que formo part de la vida de la gent... de tu.

Miriam

Atenta, servicial i professional. Després de 9 anys al teu costat, et segueixo oferint la meva experiència , coneixements i atenció.

Neus

Riallera, amable i simpàtica. M’encanten els animals. Em sento realitzada amb la meva feina i m’agrada poder ajudar als nostres clients.

Natàlia

M’encanta estar amb la família, amics i fer esport. Estic per aconsellar-te i ajudar-te en el teu benestar.

Rosi

Alegre i somiadora. M'agrada la música i la gent maca. Apassionada de la salut, m'encanta poder ajudar a les persones. Em trobareu sempre que ho necessiteu a la nostra farmàcia.

Ángela

Jacob

Alegre i amable, m'encanta ajudar-te sempre amb un somriure.

Perfeccionista i autoexigent, m'agrada disfrutar del cap de setmana amb un bon dinar i un bon vi després d'oferir-te el millor servei possible. 

Graciela

Sempre he sentit passió per contribuir al benestar de les persones, la seva salut, armonia i estètica.

A la feina, el que més feliç em fa, és ajudar directament als pacients i trobar el que necessiten.

És molt satisfactori treballar en un equip que es capaç de resoldre conjuntament la feina de cada dia.

"El més important és poder contribuir al mon"